Ovu temu sam pokrenuo kako bih jos jednom dokazao da drustvo u kojem zivimo je otislo u tri lijepe... i kako divljaci zive vrata do vas.
Naime, imam dva motora. Mali - kineski skuter i veliki - TDM 850. TDM-a drzim kod prijatelja u garazi preko zime, dok mali skuter drzim u holu zgrade gdje apsolutno nikome ne smeta, cak su se i stanari slozili da im ne smeta ( a i stvarno fizicki ne smeta ni za kakvo nosenje gabaritnog materijala stubistem itd...) Uglavnom, prije jedno dva mjeseca pocinju problemi. Mic po mic, neko se igra sa mojim zivcima i strpljenjem i pocinje da mi unistava sic od motora. Evo do cega je doslo.

Strazario sam par puta u autu uvece do ranih jutarnjih sati, kako bih eventualno uhvatio pocinioca i slomio mu nos i prste, ali zalud sam to radio - nisam ga uhvatio.
Ukoliko neko ima neku ideju kako da nadjem pocinioca a da nije da razgovaram sa nekolicinom stanara iz zgrade, neka je predlozi, jer se bojim sta ce se ljeti desavati kada budem drzaos veliki motor ispred zgrade ... Bojim se da ga neko ne obori, a kakva je situacija u Herceg Novom, prije cu ziranta naci nego garazu.
U nadi da cete mi makar malo pomoci, na bilo kakav nacin,
srdacan pozdrav !