Nolimit Bikers Majce

Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Nolimit Bikers Majce

Post by Madza »

Evo da opipamo puls vezano za interesovanje da napravimo nove Nolimit Bikers majce kako bi smo imali svoja obiljezja.

Mozete se polako javljat davat predloge,logo naravno ide NLB ali dajte neke ideje koja stampa ili slika bi bila na tim majcama pa polako eto i spisak da pravimo.
Kobra-senior
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda CB 500 XA

Re: Nolimit Bikers Majce

Post by Kobra-senior »

Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu :D
bole35
Stoper
Stoper
Vozim: HONDA NC750X DCT

Post by bole35 »

Kobra-senior wrote:Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu :D
Ja se slazem sa gore navedenim predlogom, ako budem primejtio neki dobar logo proslijedicu

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
advbiker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS Adventure

Post by advbiker »

PoleđinaImage
Tižu
Žutalj
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

može.
jedino da bude quick dry.
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Bitno je da su kvalitetne, da se ne deformišu poslije prvog pranja. Quick dry je bolji za vožnju, ali se brzo haba i izvlači u dodiru sa čičak trakama koje imamo na jaknama i pojasevima. Bijele se brzo zaprljaju pa treba uzeti u obzir i druge boje...
advbiker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS Adventure

Post by advbiker »

To se i meni ne sviđa kod njih, čičak se hvata za njih, a i osjetljive su kad su bijele jer se zaprljaju.
Tižu
Žutalj
SuperMoto_Fan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX650-Dominator

Post by SuperMoto_Fan »

Kobra-senior wrote:Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu :D
Tako je. Ne bih ni ja previse komplikovao. One zadnje sto su radjene su bile skroz ok, narocito one paradne (polo). Mozda jedino da se ovaj put odrade kvalitetnije za voznju, posto se dosta ljudi zalilo da se u one ''potpari'', zbog tehnike stampe (logo je nalijepljen na ledja).
Lonerider
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Dl650 Vstrom XT - 2018

Post by Lonerider »

Slažem se, poslao sam Madži firmu iz PG, StichPG koja radi vezene grbove i slova na majicama, pa se mogu napravit i te za vožnju quick dry i isto, naravno ko želi, elegantnije sa kragnom. Imam dvije majice od ove firme i vezovi su baš dobri, kvalitetni i vidljivi,

Samo predlog ali da znate da podržavam sve pa javite :)
markobr
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350

Post by markobr »

Evo i od mene neka ideja.

Može se ubaciti možda Montenegro ili Crna Gora
I promjeniti slova ako imaju neka određena slova koja se stavljaju.

Image
Post Reply