Pozdrav ljudi, kao sto rece naslov, potrebna pomoc nauticara, meteorologa ili bilo koga ko se razumije u mjesec, plimu i oseku. O cemu se zapravo radi, hocu da uzmem neki sat koji moze da prikazuje Tide & Moon Graph ali su mu za to potrebna dva podatka od kojih ja imam samo jedan. Taj sto ne znam je
Lunitidal interval (drugi naziv je i "high water interval") za Bokokotorsku regiju (Herceg Novi, Kotor, Tivat, moze i Budva i Dubrovnik da prodju...). To mu dodje vremenska razlika (izrazena u satima i minutima jel') izmedju prelaska mjeseca za odredjeni meridijan i kasnjenja plime za tim vremenom, vise o tome:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lunitidal_interval" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako iko zna ovaj podatak ili zna ovo da izracuna, bilo b mi od presudne pomoci. Jer bez ovoga nema smisla kupovati taj sat

Svuda sam trazio i ne mogu da nadjem nista za ove krajeve, sve sto sam nasao je za UK, USA i ovu tabelu:

"90% of motorcycle racing is between the ears" - Kevin Schwantz
Zivi svaki dan ka' da ces sjutra umrijeti, cuvaj se sramote ka' da ces trista godina zivjeti.
武士道