Leptiriću - šareniću ili Kako sam zamrzio Jet kacige

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
pOp
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER-6n

Re: Leptiriću - šareniću ili Kako sam zamrzio Jet kacige

Post by pOp »

bu2rider wrote:iha..mene ljetos osa udarila u vat i ubola iupal au maicu..aha asto kazete na to doktori..a ispod sorca pa u n ogu boccc
a da te nije skoro koja po prstima 'dovatila' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

bu2rider wrote:iha..mene ljetos osa udarila u vat i ubola iupal au maicu..aha asto kazete na to doktori..a ispod sorca pa u n ogu boccc
Ja kažem da ću Ti kupiti pravopis prvom prilikom,ako ne pre onda kao poklon za svadbu :lol: :dance:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Galiot wrote:
Ja kažem da ću Ti kupiti pravopis prvom prilikom,ako ne pre onda kao poklon za svadbu :lol: :dance:

Sa sve veeeeeeeliki dugmićiiiii :D
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

e, da vidim toga kulera :mrgreen: kad je osa u kacigu. Mene je ulećela u flip up kacigu (kuda, pojma nemam) kad smo išli na biogradsko jezero. Kakvo je kočenje palo, skidanje kacige prije no sam stao :lol: ovi iza mene kad su viđeli što činim stravili su se više no ja. A pošto je nijesam vidio da je izašla iz kacige, sve do gore sam bio stravljen da opet đe ne iskoči... :shifty:
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

osjecaj je blago neprijatan :mrgreen:
dok smo isli kod Rokija na rostilj, na uzbrdici prije danilovgrada otvorih malo vizir, i osa slece taman na rub dje dodje vizir. ali od brzine nije micala nidje, crvsto se u'vatila za kacigu i ne pusta, srecom izdrzah tako do pume i tu odlece...

bratu iz kotora je ulecela u usta, da nije otisao kod doktora ugusio bi se...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Ja inace stalno vozim pod "punom ratnom opremom" ali ovo ljeto u CG ugrijalo ka sto zna i ja, onako frajerski, u majicu krenuo na Cetinje.
Ljudi kad me je , negdje oko Meteriza, ubola osa u stomak ( a mozda je bio i strsljen, nema veze, mene se ucinjelo da je zmaj ognjeni :lol: ) opisat vam ne mogu kakav je to bio bol :oops: . Boljelo me je dobro jos par dana posle toga
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Honda xl 500
Stoper
Stoper

Post by Honda xl 500 »

Eeee braco,prave muke su ti bile moje. Uleti mi mislim da je muva,pod kacigu u UVO :o :o :o valjda se odbila od jakne.Dok sam ja sa nekih 80 stao skinuo kacigu,sa rukavicama,ka zainat ne mogu da je odkopcam,idu mi suze na oci ne mogu vam opisat kakav je to gadan osecaj.Nisam panicar u voznji,ALI TO JE BILO KNAP DA SE IZLOMIM :oops: :oops: :oops:
Veljko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha mt-03!!

Post by Veljko »

Ja imam Jet kacigu, i negdje ovog ljeta dok sam vozio vespu okide me ptica u kacigu :D :D (srecom imao sam spusten vizir) Mislim da je bila lasta, a siguran sam da nije bio orao :D :D
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Moj poznanik je iamo slican dogadjaj, ali sa autom. I nedje pri brzini od oko 100 km/h uletu mu kroz prozor, ne muva ni osa ni strsljen, nego ptica. Rekao mije " Kad tad nisam umro od straha necu nikad" Nije imao pojma sto je leti mu kroz auto jednim okom gleda put drugim pticu. :D :D
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply