znam samo sigurno da nas svi klepaju na svakom koraku i da kada naidjem na korektnog preduzetnika gledam da budem njegov musterija bez obzira na visociju cijenu ili sporiju isporuku, ali mi je jako bitno da se kao musterija osjetim uvazenim onoliko koliko treba.
Napomenucu da sam imao neprijatnu situaciju sa Jugopetrolom, ako smijem pomenuti, ako ne neka se brise, kada sam na benzinskoj pumpi u Bd, napunio ravno 72 litra goriva u auto, gdje na tabli, a i svim katalozima pise da staje 65 litara.
Na moje reagovanje, kod nadleznih na benzinskoj, nadleznih u Jugopetrolu i ovima sto bi trebalo da stite potrosace, zakljucio sam da sam vise potrosio na telefon, nego sto su me oni ukrali, a pri tome sam mogao dobiti odstetu samo tih 7 litara koje su vise usuli.
Sta reci...zasticeni smo kao prepelica 15. Avgusta
Nasa posla...
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Re: Nasa posla...
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Gugi
- Silovatelj krivina

jagerbd wrote: Sta reci...zasticeni smo kao prepelica 15. Avgusta
Kako je ovo dobro receno
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Ti si dobro prosao...U Renault servisu su covjeku pokusali naplatiti zamjenu hladnjaka za klimu na autu koje nema klimu.jagerbd wrote: ...
Napomenucu da sam imao neprijatnu situaciju sa Jugopetrolom, ako smijem pomenuti, ako ne neka se brise, kada sam na benzinskoj pumpi u Bd, napunio ravno 72 litra goriva u auto, gdje na tabli, a i svim katalozima pise da staje 65 litara.
Na moje reagovanje, kod nadleznih na benzinskoj, nadleznih u Jugopetrolu i ovima sto bi trebalo da stite potrosace, zakljucio sam da sam vise potrosio na telefon, nego sto su me oni ukrali, a pri tome sam mogao dobiti odstetu samo tih 7 litara koje su vise usuli.
Sta reci...zasticeni smo kao prepelica 15. Avgusta
Meni su kod cuvenog elektricara Sharovica, kad su prije 15-ak dana padale one velike kishe, ostavili prozor na autu otvoren citavu noc...ajd' pogadjajte na sta mi je auto licilo kad sam dosao sljedeci dan u 10 prije podne...pa poslije toga je bilo jos "natezanja" oko neke "popravke"...uglavnom, poveo sam auto kod drugog majstora a Sharovic me nece vise gledati.
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Ma, ja sve sam popravljam, a kad ne umijem... bačim