Godiste 2007, presao 15 000 u odlicnom stanju, prvi vlasnik dosta dodatne opreme: arrow izduv, vizir, nosac kofera, led migavci, nove gume namontirane, brembo kocnice ne montirane, uskoro mjenjam ulje.
Cijena priblizno 5000e 069354094

Znam ali sto bih davao vise para ako mogu da kupim polovno a kao novo. U svakom slucaju ako bude neka takva varijanta napisi ovjdje. A zanima me koji si kofer stavljao na njega i ako moze neka slika cisto da vidim kako izgleda sa njim?OBIS wrote:Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
OgArD wrote:Znam ali sto bih davao vise para ako mogu da kupim polovno a kao novo. U svakom slucaju ako bude neka takva varijanta napisi ovjdje. A zanima me koji si kofer stavljao na njega i ako moze neka slika cisto da vidim kako izgleda sa njim?OBIS wrote:Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
tako to funkcionise nazalost i ko zna do kada .......Space Director wrote: ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...
Sad ja treba da odem u salon novih motora, da zamijenim moj dvije godine star motor, za novi, da ga dam za 3000e, a doplatim jos XYZ eura, do novog, po punoj cijeni?
Punimo im punu guzicu, bez potrebe...
Hahahahahah...Roki wrote:tako to funkcionise nazalost i ko zna do kada .......Space Director wrote: ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...
Sad ja treba da odem u salon novih motora, da zamijenim moj dvije godine star motor, za novi, da ga dam za 3000e, a doplatim jos XYZ eura, do novog, po punoj cijeni?
mali off:
to za 3000 € - da se nijesi malo precijenio![]()
![]()
( ili imas drugi motor )

Niko nikoga ne tjera da proda nesto u bezcjenje, a normalno je da je cijena malo niza kad je nesto korisceno. To nije samo kod nas nego svugdje.Space Director wrote:OgArD wrote:Znam ali sto bih davao vise para ako mogu da kupim polovno a kao novo. U svakom slucaju ako bude neka takva varijanta napisi ovjdje. A zanima me koji si kofer stavljao na njega i ako moze neka slika cisto da vidim kako izgleda sa njim?OBIS wrote:Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
A sto bi neko nesto sto je kupio kao novo, prodavao kao polovno, za nikakve pare?
Ovo je smijesno postalo kod nas, sve od u bescjenje, za nikakve pare. Trebalo bi napraviti nekakav dogovor, da drzimo cijene motora ispod kojih nema spustanja. Ok, znam da je kriza i da je frka za pare, ali kriza je u prodavnicama novih motora i opreme, pa oni nista ili skoro nista ne prodaju za nikakve pare, ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...