Kawasaki z750, zeleni 2007

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Kawasaki z750, zeleni 2007

Post by OBIS »

Dobio sam veoma dobru ponudu za jedan motor koji mi se svidja ali za kes te stoga ponovo stavljam u prodaju ovaj svoj motor sa kojim sam prezadovoljan.
Godiste 2007, presao 15 000 u odlicnom stanju, prvi vlasnik dosta dodatne opreme: arrow izduv, vizir, nosac kofera, led migavci, nove gume namontirane, brembo kocnice ne montirane, uskoro mjenjam ulje.

Cijena priblizno 5000e 069354094

Image

Image

Image

Image

Image
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
OgArD
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki DL650 V-Strom

Re: Kawasaki z750, zeleni 2007

Post by OgArD »

Da li bi prodao samo taj nosac za kofer?
OBIS
Grijač guma
Grijač guma

Post by OBIS »

:naughty:
OgArD
Grijač guma
Grijač guma

Post by OgArD »

Pa mislio sam posto se vecina ljudi koja vozi Z750 gadi cak i od ovog nosaca tablice, a kamoli od kofera i nosaca tako da je moguce da ga neko i ne zeli pa ako to bude slucaj molim te obavjesti.
OBIS
Grijač guma
Grijač guma

Post by OBIS »

Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
OgArD
Grijač guma
Grijač guma

Post by OgArD »

OBIS wrote:Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
Znam ali sto bih davao vise para ako mogu da kupim polovno a kao novo. U svakom slucaju ako bude neka takva varijanta napisi ovjdje. A zanima me koji si kofer stavljao na njega i ako moze neka slika cisto da vidim kako izgleda sa njim?
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

OgArD wrote:
OBIS wrote:Mozes u Magnus moto narucit sta oces od GIVI opreme, inace nosac se skida u dva poteza, nije nikakav tumor da mora odma da se odstrani:-)
Znam ali sto bih davao vise para ako mogu da kupim polovno a kao novo. U svakom slucaju ako bude neka takva varijanta napisi ovjdje. A zanima me koji si kofer stavljao na njega i ako moze neka slika cisto da vidim kako izgleda sa njim?

A sto bi neko nesto sto je kupio kao novo, prodavao kao polovno, za nikakve pare?
Ovo je smijesno postalo kod nas, sve od u bescjenje, za nikakve pare. Trebalo bi napraviti nekakav dogovor, da drzimo cijene motora ispod kojih nema spustanja. Ok, znam da je kriza i da je frka za pare, ali kriza je u prodavnicama novih motora i opreme, pa oni nista ili skoro nista ne prodaju za nikakve pare, ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...

Sad ja treba da odem u salon novih motora, da zamijenim moj dvije godine star motor, za novi, da ga dam za 3000e, a doplatim jos XYZ eura, do novog, po punoj cijeni?
Punimo im punu guzicu, bez potrebe... :evil:
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote: ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...

Sad ja treba da odem u salon novih motora, da zamijenim moj dvije godine star motor, za novi, da ga dam za 3000e, a doplatim jos XYZ eura, do novog, po punoj cijeni?
tako to funkcionise nazalost i ko zna do kada .......
mali off:
to za 3000 € - da se nijesi malo precijenio :lol: :lol: :lol: ( ili imas drugi motor )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Roki wrote:
Space Director wrote: ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...

tako to funkcionise nazalost i ko zna do kada .......
mali off:
to za 3000 € - da se nijesi malo precijenio :lol: :lol: :lol: ( ili imas drugi motor )
Hahahahahah... :clap: :clap: :clap: :clap:
14:23
OgArD
Grijač guma
Grijač guma

Post by OgArD »

Space Director wrote:
OgArD wrote:

A sto bi neko nesto sto je kupio kao novo, prodavao kao polovno, za nikakve pare?
Ovo je smijesno postalo kod nas, sve od u bescjenje, za nikakve pare. Trebalo bi napraviti nekakav dogovor, da drzimo cijene motora ispod kojih nema spustanja. Ok, znam da je kriza i da je frka za pare, ali kriza je u prodavnicama novih motora i opreme, pa oni nista ili skoro nista ne prodaju za nikakve pare, ako dobijes popust od 5% sve nogama u dupe...

Niko nikoga ne tjera da proda nesto u bezcjenje, a normalno je da je cijena malo niza kad je nesto korisceno. To nije samo kod nas nego svugdje.
Post Reply