i;koliko vrijedi

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: i;koliko vrijedi

Post by Lavlje-Srce »

Bato wrote:Ja se ne slazem sa konstataciom da su KTM motocikli loseg kvaliteta.To sto kod nas nema velikog interesovanja za njih, to je vec drugo pitanje.Pitajte Slovence sta misle o tim motorima, a moramo priznati ,da on imaju mnogo vece iskustvo sa motorima nego mi u Crnoj Gori.Tacno je ,da je jedan BMW ADVENTURE prodat, ali opet je isla kompezacija, a stari - novi vlasnik je ulozio dosta napora i para da ga dovede u stanje kako treba da bude motor spreman za put!Zato cu konstatovati, da taj motor iz Italije , ako je u stanju kako je napisano, vrijedi svaku paru!
Neka Bato za 10 hiljada moze i zenu izabrat uz motor koji oce, pusti tu pricu obraza ti :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

Bato wrote:Ja se ne slazem sa konstataciom da su KTM motocikli loseg kvaliteta.To sto kod nas nema velikog interesovanja za njih, to je vec drugo pitanje.Pitajte Slovence sta misle o tim motorima, a moramo priznati ,da on imaju mnogo vece iskustvo sa motorima nego mi u Crnoj Gori.Tacno je ,da je jedan BMW ADVENTURE prodat, ali opet je isla kompezacija, a stari - novi vlasnik je ulozio dosta napora i para da ga dovede u stanje kako treba da bude motor spreman za put!Zato cu konstatovati, da taj motor iz Italije , ako je u stanju kako je napisano, vrijedi svaku paru!
mislim da si pogresno shvatio.....daleko od toga da su lkoseg kvaliteta, da je tako ne bi se vozili na dakar, ali u poredjenju sa GS-om i ostalim modelima dobijeno-placeno je jaka cijena nista drugoa...
barem sam ja tako shvatio, mozda i nije moje da se mjesam ali eto da i ja kanem koju :D
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Pazi, ja mislim da nisu losi, vec da su losiji od BMW-a. Ako mene pitas, ja bih prvi kupio KTM-a i to bas 990 Adventure ali sa druge strane BMW je kvalitetniji. Novi vlasnik BMW-a o kome pricas je covek koji voli perfekciju, a motor koji je kupio je bio u potpuno normalnom stanju i spreman za bilo koji put, a njegova zelja je ipak bila da on bude savrsen, tako da je to razlog ulaganja napora i para... Kao drugo, mozes kupiti takav motor za ispod 10,000 i to da bude odlican. I kao trece, trziste formira cenu motora, a ovo trziste ovde je poprilicno otislo sa cenama dole, tako da je dati 10,000 za taj motor zaista mnogo.
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Za takav motor moras bit vuk samotnjak da ides da trazis neke neasvaltirane čuke po CG u protivnom zasto bi vozio taj motor po asvaltu?
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
Bato
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 adventure s

Post by Bato »

Niko, za 10000 mozes i 100 zena imati, a ako se dobro cjenkas i vise od toga!Uvijek se govorilo, da o ukusima ne treba raspravljati, a tacno je i ono, da svaka roba ima svoga kupca.Prema tome , ko sta trazi to i nadje.Tako je za svaku stvar u zivotu, pa i za motor.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

N-i-k-O wrote:
Space Director wrote:
N-i-k-O wrote:5 hiljada ga je kolega iz HN prodao posle godinu dana prodaje 2008-mo registrovan.
Slabo ko oce taj motor iskreno...greota je koliko kosta a da se ne moze ni upola prodat.

Ako mislim na istoga, a vjerovatno mislimo, to je bio KTM 990 SuperEnduro, a ovo je KTM 990 Adventure. Isti agregat, ali razliciti modeli.
A da, pa ja se izvinjavam ali u jednom imam pravo - da je interesovanje za KTM motore ravno nuli, da ih bije losh glas
i ko kupi KTM moze slobodno i burmu uz njega kupit posto je BRAK sklopljen i ako bi rijeshio da se razvedes od njega
morao bi vise no duplo jeftinije da ga prodas nego sto si ga kupio a greota je o tome radit kad imas mnogo motora
na raspolaganju na trzistu puno kvalitetnijih od njega za DZ. :D

kako bi se rado ja vjencao sa par njih!
pazi te motore ne kupuje svako, nego samo oni koji tacno znaju sta zele, kao sto kopljas kaze. da mogu jedan 990adv i 450exc bi popunili moju garazu definitvno
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
huricane
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha xt660z

Post by huricane »

i ja bih radije bmw gs1200 ali ovaj motor je presao 1000km znaci bukvalno nov a ti bmw-ovi za ove pare su obrnuli mnogo vise kilometara
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

i to je tacno ali kada cete vise shvatiti da ako je motor odrzavan kako treba, na tim agregatima 50,000 ili 100,000 nije nista?

Stalno navodim primer: kada sam ja kupovao motor, neki drugari su me savetovali da kupim nesto 2006-2007, da ne kupujem star motor, novo je novo, itd.. Novo naravno ima svoje prednosti (tehnologija i slicno). ja sam na kraju kupio Afriku, presla sigurno preko 100,000 km pre mene, ja sa njom prosaoput oko sveta plus moje voznje (znaci oko 50,000) i sta sam promenio na agregatu? Nista, cak ni ventile nisam stelovao. Mislim da se definitivno ovde prenaglasava prica o predjenim kilometrima... Mislis li da je GS koji je presao 30 ili 40 hiljada losiji od tog KTM-a sa 1000km?

A ja pri tom uopste nesto ne volim BMW-a... :D
Bato
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 adventure s

Post by Bato »

Ok, saglasan sam da kilometraza ne igra toliku ulogu, najbitnije je kako se motor odrzavao i da li je bilo nekih teskih padova sa njega.Kada bih kupovao polovan motor, volio bih da to bude od nekoga koga poznajem, ili ga poznaju moji prijatelji, bas zbog toga da se zna kako je odrzavan i da li padano sa njega.
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Malo pogledah na http://www.moto.it" onclick="window.open(this.href);return false; i ovo je realna cijena ali naravno za IT trziste. Za nase uslove, i bez rasprave o odnosu kvalitet/cijena, ovo je zaista skupo.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Post Reply