M: Moju Hondu

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Re: M: Moju Hondu

Post by TNT »

Zvuci za*ebana situacija...jer je to ozbiljan prekrshaj i necu filozofirat o tome sta bi bilo da je bilo ali uglavnom milo mi je da je neko napisao ono sto mnogi od nas sa slicnim navikama nit znaju nit zele da znaju a to je da su posljedice takvih ucestalih krivicnih dijela katastrofalne.
Ovo je odlicno upozorenje za one koji bas i ne znaju u sta se upustaju praveci takve iste postupke. Normalno ovim ne posticem postovanje policije vec da budu upozoreni oni koji se pale na takve stvari i koji misle da to mogu samo zato sto su culi i vidjeli druge a nisu dorasli izazovu jer na kraju krajeva u potjerama (do kojih poslije par nestajanja mora doci) skoro 90 posto nas prelazi svoje granice sposobnosti i time svoj zivot stavlja na kocku (velik rizik + veliko uzivanje = odlicna stvar al samo ako prezivis :shock: ) a s druge strane stize te zakon sa svojim kaznama ako nisi dovoljno oprezan.
Zato razmislite dobro da li bas zelite da se svaki put kad idete na voznju strecate od svakog uocenog uniformisanog lica i da stalno razmisljate hoce li ga ko primjetit kad god i gdje god ga ostavljate samog parkiranog pa cak i u sopstvenoj garazi.
Ja mislim da to nije vrijedno toga, osim ako imate dva motora jedan regularan za kraca i duza putovanja a drugi bez papira za pravljenje haosa i naravno nista to bez lude glave :D .
Pa ko voli nek izvoli ;)
LuTheDuck
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: uglavnom mene vozaju

Post by LuTheDuck »

Meni ko foukasu junioru i bajkeru wannabe je milo sto ti nista nije bilo s glavom (u smislu udesa)... ali to sto si se, pa i na taj nacin, osvijestio mi je milo... mozda se znamo, ili ti znam nekog od rodbine (e je svijet mali), ali svakako ako imas 3 djece misli prvo na njih i neka ti ona budu najpreca u zivotu i ventil za sve - idi igraj se s njima...

Ja nijesam imao slicnih problema na 2 tocka, ali su mi jednom na 4 jurili do M. Morace jer je bila noc, a spustenih retrovizora pa pedal to the metal (ne primijetivsi republicku iza sebe), sami Bog zna koliko sa "djela" imo kad su me zaustavili (preticanja na punu, prekoracenja, bjezanja - istina nenamjernog)... Mene je to osvijestilo, sad sam miran, max 10 preko ogranicenja, za sve ostalo tu su dva tocka na nozni pogon i dobra makadamska uzbrdica - pa divljam dok me pjena ne popane ko bijesnog psa :)

Prastaj za spam, ako ko od mog drustva bude trgovo, ja cu preporucit motor.

Ti sad pamet u glavu, i zapitaj se (ko i svi odje) je li ti cilj da zavrsis u zadnji podforum odje i sta bi kuci bez tebe!!!
I was born to be the best, number one and nothing less
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Ljudi, da ne širimo priču na mjesto đe oće čovjek da proda motor. Istina imalo bi se pričat podosta na ovu temu ali ajde da ispoštujemo oglas koji je postavio..
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Ovo ti brate dodje kao edukativan oglas :)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

Nisi ti nista kriv moj Niko sto si ga nacepio, ponese coeka pa napne motor to sto moze... jedino zbog klinaca i familije kuci greota ... zao mi je zbog prodaje ali isto tako razumijem i razlog, i najiskrenije od srca ti zelim udomljavanje nekog novog versysa, jer ce glavu da ti cuva :)
Joi - SUPERMOTO RULES
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Sve je pobrisano.
Oglas moze lock. koristile su mi neke stvari
sto porazgovarah sa dragim ljudima tako da mislim da je bilo dovoljno. ;)

Pozdrav.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Nema nastavka brate...To mi je shto mi je. Kad drugovi iz Americhke ambasade ne mogu pomoc onda ne moze niko.
Odmor jedno 2 mjeseca i to je to, kraj priche :twisted:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

A gdje se motor može pogledati,jel u Zeta trans? :D :twisted:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

Galiot wrote:A gdje se motor može pogledati,jel u Zeta trans? :D :twisted:
To nije smijesno !
Joi - SUPERMOTO RULES
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Galiot wrote:A gdje se motor može pogledati,jel u Zeta trans? :D :twisted:
Od sjutra kod mene ako Bog da :pray: :think:
Locked