Dobar post frende..jagerbd wrote:Speed triple jeste postavljao neke kriterijume za naked motore, ali licno mislim da bi sa motorom od 1200 stvarno fabrika malo pretjerala...definitivno bi bio statusni simbol, ali ce izgubiti smek koji sada ima.....ajmo jedno retoricko pitanje.. . Agusta brutale... Sta je dobijeno sa motorom od 1100 u odnosu na raniji od 900.?? Snaga .. I prije je bilo dovoljno. Obrtni momenat... I toga je bilo dovoljno. Moje misljenje je da bi to bilo pretjerivanje bez znacajnih dobitaka za vozaca a pogotovu bez dobitaka u svakodnevnoj voznji. Jedinu izmjenu na ovom postu mozete ocekivati ako bike bude takav da je dovoljno razlicit od postojeceg modela, a da uspije da me privuce vizuelno makar 80% koliko je i ovaj kada sam ga vidio prvi put 2005 god. Za motor (snagu, obrt mom, upravljivost, itddd) ne sumnjam da ce biti vrlo vrlo dobar.wulfy wrote:
Moguće da ćemo uskoro (sledeće godine?) biti poćašćeni novim modelom sa nazivom Speed triple 1200?
U vezi MV Aguste..
Nisam vozio ni jednu, al sam sjedo na obadvje (moram se malo kurcit, sto cu...
Kod tvog mi Triumpha samo ne pase tezina, volio bi da smrsavi jedno 10-15kg, ostalo je sve na mjestu, fakat, bar po mom sudu.
Ne znam.. Al nadam se de bi mogo dogodine sjest i provat Streetfightera i napokon se uvjerit da je to definitivno rasipanje brojkama. S4Rs je stravcno sposobna i brza masina, al ovo, pa Tuono novi, Brutale 1090.. Cijela ta klasa mi je too much...