dunlop qualifier q2

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Re: dunlop qualifier q2

Post by Supernova »

Q2 ima fino prijanjanje, meka je guma i relativno se brzo trosi kada ekstremnije vozis motor. fz6 itekako mozes voziti kao i ostale sportase (imao sam fz6n s2) i nimalo ne zaostaje za njima kada ga vozis kako to i zahtijevaju sportasi ali opet sve je stvar iskustva i nacina voznje. sto se tice gume na ovom motoru ako imas extra ponudu za njih trebao bi da ih stavis, ali to je vec moje skromno misljenje. poz
Joi - SUPERMOTO RULES
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

Stavio sam prednju q 2 i dobrose ponasa za sada, a zadnju moram isto zamjeniti do sada sam vozio na bt 16 pro i razočarao se kako se troše , nadam se da će q2 biti dobar izbor samo da ne kliže,
zato sam pitao vozili ko na ovu gumu
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

Na zadnji kraj sam stavio sport smart
Prvi utisak je više nego zadovoljavajuč ono što mi odgovara je da drže u krivinu dosta bolje od b16 samo što je malo veči ugao obaranja :clap: :clap: :clap: :clap:

Sve u svemu dosta dobra guma
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

nadam/o se samo da neces i na taj sport smart smirglati ivice kao i na bt 16 ,pa da se zalis kako si malo presao :) :) :)
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

imam je ja na Versys-a, presao sam sa njima 5-6.000 dobro se drze, kako se mene cini moze jos najmanje 3.000 km... dobro me drzi pri "ostroj'voznji , i ne kliza po Podorickom asfaltu (onom prema starom aerodromu sto se sjaji...) po kisi je nisam probao... I uzmi u obzir da je Versys "slabiji'motor.... Ako ti znaci sto, drago mije....
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
urke wrote:nadam/o se samo da neces i na taj sport smart smirglati ivice kao i na bt 16 ,pa da se zalis kako si malo presao :) :) :)
Post Reply