Postovani gospodine Biker3,
Zeleo bih da Vam se zahvalim na postu i da ovom prilikom ukratko objasnim nekoliko stvari:
1. Ja NISAM anonimus ovde. Velika vecina ovih ljudi zna ko sam, gde zivim, gde radim i sa mnogima odavde se druzim. Za one koji ne znaju, moje ime je Vladimir Jovicic, radim u kancelariji UNDP-a u Podgorici, tel +382 69 338 308. Tako da se tesko moze reci da "lajem po forumima iza skrivenih profila".
2. Ja NISAM nikome zvao trzisnu inspekciju niti mi je ikada to palo na pamet, a oni koji me znaju mogu da potvrde da ja nisam taj tip koji ce reci da nisam, a jesam. U razgovoru sa vlasnikom servisa ja sam napomenuo da cu razmisliti i ukoliko odlucim, kontaktirati Renault kako bih zatrazio da se problem resi. Moram da napomenem da je moj prvi post nastao pre razgovora sa vlasnikom servisa, tako da neke cinjenice koje su se kasnije pojavile, u prvom postu nisu navedene.
3. U mom prvom postu, kada sam otvarao temu, ja nigde NISAM rekao da je vlasnik servisa, sa kojim sam kasnije imao jedan potpuno normalan razgovor, mene prevario niti bilo sta slicno. Poenta je bila da svuda ima neodgovornih majstora pa tako nije nemoguce da ih ima u tom servisu, sto opet ne znaci da kompletan servis ne valja.
4. Ja nikome nisam pominjao frustracije, zenu niti bilo sta trece slicno pa Vas najljubaznije molim da privatne stvari ne mesamo u nesto sto je ocigledno odnos potrosac – prodavac.
5. ISTINA je da mi je u servisu ponudjeno sve sto ste naveli i na tome Vam hvala. U toku istog razgovora ja sam Vam napomenuo da ja to ne prihvatam jer jednostavno nemam vise poverenja, sto je moje pravo kao potrosaca, i da cu ispravnost svog dela proveriti u drugom servisu ali da cu se izvinuti svima i odvesti Vas na rucak ukoliko se ispostavi da sam ja pogresio.
U svakom slucaju, u svrhu prekida ove neprijatne situacije, ja sam odlucio da prekinem sa bilo kakvim daljim akcijama u vezi problema koji je nastao (sto podrazumeva i da cu obavestiti Renault u Hrvatskoj da je problem resen), a Vama Biker3 u buducnosti zelim mnogo poslovnih i privatnih uspeha sa nadom da ce Vas novi servis jos vise i bolje raditi u godinama koje dolaze.
S postovanjem,
Vladimir Jovicic – Kopljas
+382 69 338 308
kopljas@gmail.com
Servis za RENAULT!
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Servis za RENAULT!
tri puta ura
za Kopljaša - kulturnog momka i diplomatu ( da te postavimo za ministra inostranih poslova ovoga sajta).
Ni malo mi se nije svidio tonu poruci koleze BIker3 i da je vlada nastavio u istom tonu ko zna đe bi ovo odvelo . poz
Ni malo mi se nije svidio tonu poruci koleze BIker3 i da je vlada nastavio u istom tonu ko zna đe bi ovo odvelo . poz
+1389+
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Zbog tona dotičnog Biker3 njegov post je maknut i neće se pojavljivat na ovom forumu. Pravila foruma su jasna za svakoga, kulturno se predstaviti i kasnije pričati u nekom normalnom tonu o svemu, bez ikakvog vrijeđanja i prozivanja na nekulturan način. Svaki post koji bude u tom tonu ubuduće biće izbrisan.
Ako Biker3 ima još nešto da kaže, opet ponavljam u normalnom tonu i bez vrijeđanja, uvijek je dobrodošao i slobodno neka kaže sto mu je na um
Ako Biker3 ima još nešto da kaže, opet ponavljam u normalnom tonu i bez vrijeđanja, uvijek je dobrodošao i slobodno neka kaže sto mu je na um
-
biker3
- Stoper

- Vozim: HD DYNA WIDE GLIDE , Piaggo Beverly
Prvo da pozdravim sve članove i poželim ugodnu i sigurnu vožnju . Napokon je kiša prestala i po gradu se vidi puno motocikala ali nažalost i dalje većina njih vozi bez kacige ili je nosi navrh glave .
Već iz mog prvog posta ste mogli lako vidjeti ko sam iako se nijesam predstavio . Zovem se Ratko Pavićević i prilično uspješno vodim prvo Servis a kasnije i Koncesiju Renault od 1986. god. Makar do sada se nijesmo brukali pa nećemo ni ubuduće . Moj ton u prvom postu je bio potpuno opravdan jer su predhodni postovi bile potpuno neprovjerene informacije i sumnje koje su prerasle u grube klevete . Sve to me je jako uvrijedilo i zbog toga sam tako i reagovao . Zbog riječi koje sam napisao neću nikom da se izvinjavam . Nikom ni ubuduće neću dozvoliti da baca ljagu na mene i firmu koju isključivo poštenim radom i korektnim odnosom gradim već više od 20 god. Sasvim slučajno sam naišao na Renault Servis Uaaa i da nijesam tako reagovao vjerovatno bi još ispirali usta sa mojom firmom . Gospodin Jovičić je poslije mog predloga da na njegovo auto vratimo stari dio i da vidimo ko je u pravu tek u svom poslednjem postu rekao da nema više povjerenja u naš servis što je njegovo pravo , ali posle svega on odustaje i sve je u redu . Nije u redu jer je UPC vjerovatno već isproban na vozilu jer sam sasvim siguran da jako pedantni i principijelni gospodin Jovičić nebi to ostavio baš tako posle svih riječi koje je napisao .
Ja sam od službe Renaulta za odnose sa strankama i reklamacije na koje sam i ja pokušao da ga uputim , dobio upit za objašnjenje reklamacije za slučaj Jovičić i poslao odgovor koji svima mogu pokazati . Danas sam od gospodina Jovičića dobio mail da odustaje od akcija vezano za ovaj slučaj i želje za poslovne i privatne uspjehe .
Da sve ovo ostavimo po strani i zaboravimo . Neka ovo bude možda nauk svima da ne iznosimo na brzinu neke nepromišljene zaključke i klevetamo nekog bez razloga jer se time nanosi velika šteta u svakom pogledu .
Ovih dana ću registrovati motor i spreman sam da negdje van grada platim ručak učesnicima Kopljasu , Iceu , Nick Goldu i Blažu Miliću koji je inače naš dugogodišnji klijent. Tad možemo razgovarati i o drugim stvarima koje bi mogli organizovati članovi ovog foruma .

Već iz mog prvog posta ste mogli lako vidjeti ko sam iako se nijesam predstavio . Zovem se Ratko Pavićević i prilično uspješno vodim prvo Servis a kasnije i Koncesiju Renault od 1986. god. Makar do sada se nijesmo brukali pa nećemo ni ubuduće . Moj ton u prvom postu je bio potpuno opravdan jer su predhodni postovi bile potpuno neprovjerene informacije i sumnje koje su prerasle u grube klevete . Sve to me je jako uvrijedilo i zbog toga sam tako i reagovao . Zbog riječi koje sam napisao neću nikom da se izvinjavam . Nikom ni ubuduće neću dozvoliti da baca ljagu na mene i firmu koju isključivo poštenim radom i korektnim odnosom gradim već više od 20 god. Sasvim slučajno sam naišao na Renault Servis Uaaa i da nijesam tako reagovao vjerovatno bi još ispirali usta sa mojom firmom . Gospodin Jovičić je poslije mog predloga da na njegovo auto vratimo stari dio i da vidimo ko je u pravu tek u svom poslednjem postu rekao da nema više povjerenja u naš servis što je njegovo pravo , ali posle svega on odustaje i sve je u redu . Nije u redu jer je UPC vjerovatno već isproban na vozilu jer sam sasvim siguran da jako pedantni i principijelni gospodin Jovičić nebi to ostavio baš tako posle svih riječi koje je napisao .
Ja sam od službe Renaulta za odnose sa strankama i reklamacije na koje sam i ja pokušao da ga uputim , dobio upit za objašnjenje reklamacije za slučaj Jovičić i poslao odgovor koji svima mogu pokazati . Danas sam od gospodina Jovičića dobio mail da odustaje od akcija vezano za ovaj slučaj i želje za poslovne i privatne uspjehe .
Da sve ovo ostavimo po strani i zaboravimo . Neka ovo bude možda nauk svima da ne iznosimo na brzinu neke nepromišljene zaključke i klevetamo nekog bez razloga jer se time nanosi velika šteta u svakom pogledu .
Ovih dana ću registrovati motor i spreman sam da negdje van grada platim ručak učesnicima Kopljasu , Iceu , Nick Goldu i Blažu Miliću koji je inače naš dugogodišnji klijent. Tad možemo razgovarati i o drugim stvarima koje bi mogli organizovati članovi ovog foruma .
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Postovani g-dine Pavicevicu,
Hvala vam sto ste odgovorili na ovaj post. Ja zaista nisam proveravao UPC niti imam nameru, jednostavno mislim da je meni ovako lakse. Da sam kojim slucajem ustanovio da UPC radi, zaista bih dosao kod Vas, izvinuo se i poveo Vas na rucak, bas kako sam obecao. Taj UPC se jos od onog dana nalazi u mojim kolima i tu ce i ostati bez ikakvih provera. Meni je zaista zao ako je moja reakcija izgledala kao kleveta i zato sto sam mozda pregrubo reagovao ali se i ja zaista necu izvinjavati jer mislim da je svaki moj postupak bio u skaldu sa pravima potrosaca iako je receno da sam uradio neke stvari koje zaista nisam.
U svakom slucaju, slazem se da je najbolje da sve ovo ostavimo po strani. Takodje se nadam sda cemo imati prilike da se sretnemo negde na motorima, rucamo i prodiskutujemo neke teme koje su vezane za hobi koji imamo - motore.
S postovanjem,
Vladimir Jovicic

Hvala vam sto ste odgovorili na ovaj post. Ja zaista nisam proveravao UPC niti imam nameru, jednostavno mislim da je meni ovako lakse. Da sam kojim slucajem ustanovio da UPC radi, zaista bih dosao kod Vas, izvinuo se i poveo Vas na rucak, bas kako sam obecao. Taj UPC se jos od onog dana nalazi u mojim kolima i tu ce i ostati bez ikakvih provera. Meni je zaista zao ako je moja reakcija izgledala kao kleveta i zato sto sam mozda pregrubo reagovao ali se i ja zaista necu izvinjavati jer mislim da je svaki moj postupak bio u skaldu sa pravima potrosaca iako je receno da sam uradio neke stvari koje zaista nisam.
U svakom slucaju, slazem se da je najbolje da sve ovo ostavimo po strani. Takodje se nadam sda cemo imati prilike da se sretnemo negde na motorima, rucamo i prodiskutujemo neke teme koje su vezane za hobi koji imamo - motore.
S postovanjem,
Vladimir Jovicic
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Mislim da je ovime dovoljno rečeno vezano za ovu temu, te stoga zaključavam ovaj topic
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva