Pommoc oko kupovine prve kacige

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Pommoc oko kupovine prve kacige

Post by SlavkoPejovic »

Space Director wrote:Najtisa u klasi,molim lijepo ;)
Integrisane naocare, mat boja na kojoj ne ostaju fleke od prstiju, potpuno periva unutrasnjost, anti-fog folija, D ring. Ne prodajes, ali je ne bi dao centa ispod 450e sad :mrgreen: :mrgreen:
Ti imas neku skolu, ja imam neku skolu... :D
Sada i vidite ko je "krivac" za ovu trgovinu... :D Kad sam je vidio i probao stvarno sam se odusevio... Tako da je savjet sa zadovoljstvom prihvacen...
Jos samo da svanu dani...
doktor067
Stoper
Stoper
Vozim: honda cbr600rr

Post by doktor067 »

Ja vam se moram pohvalit :) kupih danas napokon kacigu koju sam odavno nameracio :dance: X-lite X-602 sa tamnim vizirom,a i dobio sam dobar popust tako da nisam mogao izabrat pravo vrijeme za kupovinu od ovoga,a sto se tice kacige...mnooogo je dobra. Pa nek mi je sa srecom :-D
lubev
Stoper
Stoper
Vozim: beverly 250 cruiser

Post by lubev »

neka je srecna trgovina,bilo je i vrijeme,jos ako je metalik crna sa crvenim ramom zavidim ti
doktor067
Stoper
Stoper
Vozim: honda cbr600rr

Post by doktor067 »

Hahaha :clap: tako je, a sto da je nisi i ti nameracio,e hebi ga kako vele ko prvi djevojci...neznam kad si zadnji put bio tamo al imas jos par mnogo dobrih modela crnih i kombinacija crno sa bijelim,crvenim i crno sa plavim i bijelim detaljima 602 i 701 X-lite koje su skoro stigle,podji pogledaj jer imaju dobar popust sad na sve modele.
Post Reply