Kad cemo mi nesto ovako organizovat?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: Kad cemo mi nesto ovako organizovat?

Post by caesar »

Mislimda su kolege iz Srbije organizovali kurs sugurne voznje. Teorijski i prakticni dio. Stim sto je reklamiran samo prakticni dio gdje su prikazane razne vratolomije kako ne treba voziti i naravno kako treba. Prakticnom dijelu se moglo prisustvovati jedino uz polozen teorijski dio. Btw teorijski je bio glvni i usmjeren na podizanje svijesti o sigurnoj voznji.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

I? Ostade li samo prica ili cemo cinjet nesto? Ja sam odje najfreskiji sto se iskustva i staza tice, ali zaista treba uraditi nesto po ovom pitanju. Sve sto mogu da uradim, na raspolaganju sam. Imamo li kakav konkretan prijedlog? Plan? Ice?
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
Luchka
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW F650ST

Post by Luchka »

caesar wrote:Mislimda su kolege iz Srbije organizovali kurs sugurne voznje. Teorijski i prakticni dio. Stim sto je reklamiran samo prakticni dio gdje su prikazane razne vratolomije kako ne treba voziti i naravno kako treba. Prakticnom dijelu se moglo prisustvovati jedino uz polozen teorijski dio. Btw teorijski je bio glvni i usmjeren na podizanje svijesti o sigurnoj voznji.
Oni to prave svaka 2-3 mjeseca, ali imaju jednu veliku prednost - imaju poligon za te stvari, i to mislim poligon one njihoe NAVAK akademije.

A mislim da bismo trebali napraviti štogod, samo da skrenemo pažnju na sebe. Ne može da škodi, a čim ne škodi znači da koristi! :P
Luchka
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW F650ST

Post by Luchka »

ice wrote:eo da se nadovežem na koljegu sparca koji, istina rijetko, ali sad mudro zbori :)
uglavnom, rađe bi ja odradio par bilborda da se MI edukujemo e će me džaba viđet ovaj s kolima u retrovizor ako ja kacigu ne nosim, klepi me kakvi insekt i lupim o asfalt pri 120kmh...
uglavnom, nešto ovoga tipa postavit na bilborde:
Image

Image

Image

jesu morbidne slike ali nekako se mora probudit strah u čovjeka, pa bolje ovako nego svojom kožom osjetit
možda nije loše staviti neki ovakav bilbord radi naše edukacije
Image
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Kad ima volje sa obije strane......

http://www.manemoj.com/link_enc.php?id=59099" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply