Kad cemo mi nesto ovako organizovat?
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: Kad cemo mi nesto ovako organizovat?
Mislimda su kolege iz Srbije organizovali kurs sugurne voznje. Teorijski i prakticni dio. Stim sto je reklamiran samo prakticni dio gdje su prikazane razne vratolomije kako ne treba voziti i naravno kako treba. Prakticnom dijelu se moglo prisustvovati jedino uz polozen teorijski dio. Btw teorijski je bio glvni i usmjeren na podizanje svijesti o sigurnoj voznji.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
I? Ostade li samo prica ili cemo cinjet nesto? Ja sam odje najfreskiji sto se iskustva i staza tice, ali zaista treba uraditi nesto po ovom pitanju. Sve sto mogu da uradim, na raspolaganju sam. Imamo li kakav konkretan prijedlog? Plan? Ice?
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
Oni to prave svaka 2-3 mjeseca, ali imaju jednu veliku prednost - imaju poligon za te stvari, i to mislim poligon one njihoe NAVAK akademije.caesar wrote:Mislimda su kolege iz Srbije organizovali kurs sugurne voznje. Teorijski i prakticni dio. Stim sto je reklamiran samo prakticni dio gdje su prikazane razne vratolomije kako ne treba voziti i naravno kako treba. Prakticnom dijelu se moglo prisustvovati jedino uz polozen teorijski dio. Btw teorijski je bio glvni i usmjeren na podizanje svijesti o sigurnoj voznji.
A mislim da bismo trebali napraviti štogod, samo da skrenemo pažnju na sebe. Ne može da škodi, a čim ne škodi znači da koristi!
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
možda nije loše staviti neki ovakav bilbord radi naše edukacijeice wrote:eo da se nadovežem na koljegu sparca koji, istina rijetko, ali sad mudro zbori
uglavnom, rađe bi ja odradio par bilborda da se MI edukujemo e će me džaba viđet ovaj s kolima u retrovizor ako ja kacigu ne nosim, klepi me kakvi insekt i lupim o asfalt pri 120kmh...
uglavnom, nešto ovoga tipa postavit na bilborde:
jesu morbidne slike ali nekako se mora probudit strah u čovjeka, pa bolje ovako nego svojom kožom osjetit

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Kad ima volje sa obije strane......
http://www.manemoj.com/link_enc.php?id=59099" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manemoj.com/link_enc.php?id=59099" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!