0. sto znam, da koga ne nagrdim
1. vjetar
2. numbar
3. ne da sam ljepsi s kacigom, no me tako kontacno nece plavi zaustavljat zbog "ljepote" i oziljaka

Aj ne lazi narod ovuda jer ona crna serpa sto stavis na glavu se ne moze nazvat kacigom. Uz obavezne naocare.dexbudva wrote:Stvar licnog izbora . nosim je iskljucivo zbog sebe... evo nas kolega NjaNji moze da kaze nesto vise o tome,on ne sjeda na motor bez opreme![]()

hahahahhahahahha brate on je skupio za mt01 a za naoare se nadao da ce ga castit neko na cestitku ko bude dolaziocavlovic wrote:Danas vidim lika vozi MT01 bez kacige, bez naočara. Sunce peče, on čkilji što zbog sunca a što zbog vjetra. Vozi čovjek 50km/h a cio se raspada. Greote ga viđet'.

ponekad te volim ne samo jer imaš žuti bemve no jer isto kontamosLowRider wrote:Kacigu nosim jer mi treba, a da se sto pitam, ka sto se ne pitam, stavio bih je kao stvar licnog izbora, tj. ako tebe nije briga za svoju glavu, sto bi mene? Naravno uz propisnu edukaciju uz polaganje vozackog ispita za A kategoriju...

ice wrote:ponekad te volim ne samo jer imaš žuti bemve no jer isto kontamosLowRider wrote:Kacigu nosim jer mi treba, a da se sto pitam, ka sto se ne pitam, stavio bih je kao stvar licnog izbora, tj. ako tebe nije briga za svoju glavu, sto bi mene? Naravno uz propisnu edukaciju uz polaganje vozackog ispita za A kategoriju...
i naravno da ameri imaju pravo, fino ako je ne nosiš a neđe zavariš sam da snosiš troškove krpljenja
i još jedna stvar, primijetio sam, a to sam neđe i napisao, da zakon u CG nije svuđe isti, a naravno ni za svakoga nije isti. u PG recimo ako te vide bez kacige ćeraju te, zaustavljaju i kažnjavaju. toga recimo u Baru nema, u Budvi jedva čekaju da te zaustave dok je recimo u Ulcinju isto ka u Baru... nevjerovatno