Falco, u skoro svakoj poruci mi zvučiš kao Bata Stojković u "Ko to tamo peva", samo čekam kad ćeš reć "Nemačka medicina je najbolja na svetu". RelaxFalco wrote:Nije ni cudo sto se nase vozacke ne priznaju na zapadu. Ja sam polagao i B i A kategoriju ponovo ovdje u Njemackoj. Gledao sam na Youtube kako se A kategorija polaze u Beogradu. To ne moze da se uporedi, to je smijesno. Ovdje ti npr. ne daju da sjednes na motor bez kompletne opreme. O poligonu da i ne pricam. Uz to kategorije su podijeljene i tek stariji od 25 g. mogu sve da voze. Najsmijesnije (ili najtuznije) je kad u Crnoj Gori vidim kacigu na ruci. Pa se onda cudimo crnoj hronici...
Polaganje za "A" ili prevara.
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: Polaganje za "A" ili prevara.
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Potpuno pogresno protumaceno. Nisam napisao nista drugacije od ovih koji pisu kako su sa dva sata voznje polagali vozacki. Samo sam uz to dodao da to moze i bolje jer sam bio u prilici da se u to uvjerim. Rezultat je manje mrtvih a to nije za "relax"...vuk wrote:Falco, u skoro svakoj poruci mi zvučiš kao Bata Stojković u "Ko to tamo peva", samo čekam kad ćeš reć "Nemačka medicina je najbolja na svetu". Relax
A kakva crna njemacka medicina? Nema nista bez doktora koji se ispred klinike pobiju na fer, sve u bijelim mantilima.
Pozdrav lijevom!
-
kost_u_grlu
- Stoper

- Vozim: Chopper Vista
da se nadovezem na ovu temu oko polaganja za A kategoriju..
vidim da su A kategoriju podijelili u tri podkategorije (A1, A2 i A) pa me zanima dje u CG ima polaganje za A kategoriju jer koliko vidim ni jedna auto skola nema bez za A1 i A2 kategoriju, sto znaci da ako predjem na neku vecu kubikazu moram cekati da auto skole registruju i nabave motore za tu kategoriju i naravno opet udaranje po dzepu ..
kakav je sad sistem??
vidim da su A kategoriju podijelili u tri podkategorije (A1, A2 i A) pa me zanima dje u CG ima polaganje za A kategoriju jer koliko vidim ni jedna auto skola nema bez za A1 i A2 kategoriju, sto znaci da ako predjem na neku vecu kubikazu moram cekati da auto skole registruju i nabave motore za tu kategoriju i naravno opet udaranje po dzepu ..
kakav je sad sistem??
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Ako imaš preko 24 godine, možeš u bilo kojoj polagati za A odmah. Ako imaš manje, mislim da ne možeš nigdje, osim ono ako imaš 20, a već si položio za A2 prije godinu dana.kost_u_grlu wrote:da se nadovezem na ovu temu oko polaganja za A kategoriju..
kakav je sad sistem??
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Mislim da jos nije usvojen pravilnik za ove nove kategorije, mogu ti provjerit sjutra.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
kost_u_grlu
- Stoper

- Vozim: Chopper Vista
ajde ako mozes..mexiko wrote:Mislim da jos nije usvojen pravilnik za ove nove kategorije, mogu ti provjerit sjutra.