Ulaz
Kamp
Druzenje na 1. skupu 
BinaUlaz je 5eurica,rucak,kafa..Pivo 1e,pljeskavice 2e..Eto toliko o cijenama i skupu ako bi ko doso nece zazalit 100% samo da nas vrijeme posluzi.. Uzdravlje i dobrodosli..

Ulaz
Kamp
Druzenje na 1. skupu 
Bina

Izuzetke, tj. negativne utiske vezane, kako za ovaj, tako i za većinu moto skupova kod nas, namjerno nijesam potencirao jer su, kako rekoh, nažalost neizbježni i nemaju veze sa zalaganjem i trudom organizatora nekog skupa nego se tiču nedostataka nas kao ljudi na ovim prostorima. Ne mislim samo na napaljene i neiživljene pojedince koji nemilice i do iznemoglosti turiraju motore, nepoštujući ni one koji za to vrijeme pokušavaju da sviraju ni nas koji smo došli da slušamo muziku, a ne njih. Ali, oni su se bar potrudili da dođu, mnogi i više od 700km iz okolnih država na motorima često starijim od njih samih. Više od njih mi smeta što motoristi i klubovi iz CG ne dolaze, što smo nesložni, razjedinjeni i nesolidarni. Vidio sam par klubova sa sjevera, samo nekolika momka iz cijele Podgorice i jedan klub iz Bara i Tivta, a nije bilo drugog kluba iz Bara, ni jedan od 3 moto kluba iz Budve, pa čak ni Ulcinja koji obično dolaze ili Kotora koji su mogli i pješke...Montenegro wrote:Daj te izuzetke ramaro