Podesavanje lanca
-
rade
- Stoper

- Vozim: kawasaki er6-n
Podesavanje lanca
Pozdrav kolege! Imam jednu nedoumicu,kada postavim motorcikl,marke kawasaki er6-n,na stender. Upalim ga i ubacim u prvu brzinu. Lanac poskakuje! Tocak je u liniji,lanac zategnut po specifikaciji proizvodjaca. Neki kazu da je to normalno,da inercija tocka,koji se vrti u vazduhu,nema otpora,to izaziva. Zanimaju me vasa misljenja. Pozdrav!
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
Re: Podesavanje lanca
Provjeri dal je lanac istegnut na kojem dijeli, ili ti je zupčanik tj zubac neki iskrivljen ili oštećenrade wrote:Pozdrav kolege! Imam jednu nedoumicu,kada postavim motorcikl,marke kawasaki er6-n,na stender. Upalim ga i ubacim u prvu brzinu. Lanac poskakuje! Tocak je u liniji,lanac zategnut po specifikaciji proizvodjaca. Neki kazu da je to normalno,da inercija tocka,koji se vrti u vazduhu,nema otpora,to izaziva. Zanimaju me vasa misljenja. Pozdrav!
Tižu
Žutalj
Žutalj
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
mora da poskakuje kad je namijenjen da bude istegnut na asfaltu , ovako imas slack slobodan hod koji landara , ako ti se isto desava u voznji e onda imas problem da ja znam
risk,is what makes life worth living.
-
rade
- Stoper

- Vozim: kawasaki er6-n
Hvala,na brzim odgovorima! Provjerio sam nije istegnut,a lancanici su skoro novi bez ostecenja. Ne poskakuje u voznji,samo kada je na stenderu. Znaci normalno je,ima smisla.