nažalost, otvorena sezona udesa...
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
udes u D. Gorici
Danas,oko 15:00 u D.Gorici je bio udes u kojem je motorista bio ucesnik ali nisam saznao ni ko je a ni kako je.Dok sam pokusao da slikam i pitao jednog od prolaznika za stanje motoriste,malo sam se posvadja
sa panduracijom,u crnoj A klasi,i samo ovu jednu snimio.

every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Re: udes u D. Gorici
u pitanju je Sreto Rogosic,slomio je nogu na cetiri mjesta i ruku,i zasad je dobro,sto mu zelim i dalje.veskotg wrote:Danas,oko 15:00 u D.Gorici je bio udes u kojem je motorista bio ucesnik ali nisam saznao ni ko je a ni kako je.Dok sam pokusao da slikam i pitao jednog od prolaznika za stanje motoriste,malo sam se posvadja![]()
![]()
every second,every minute,every day I was lost
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Sreto je preticao i naravno kako to biva golf 2 bez žmigavaca i gledanja u retrovizor skreće lijevo i biva što je bilo i ono čuveno NISAM GA VIDIO. Dok ovo pišem Sreto je na operacionom stolu , sastavljaju mu nogu isled višestrukog otvorenog preloma. Daće Veliki Bog pa će sve bit u redu a znajući ludaka opet će on na motor
. poz
+1389+
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Sreto je od jakog kova, siguran sam da će se izvući brzo i potpuno
A gdje ide ovaj put.......
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
čuh malo prije što se desilo...
biće on dobro, Rogošići su od starog dobrog kova
p.s. prebacih ovdje topic, nije mu mjesto đe je bio
biće on dobro, Rogošići su od starog dobrog kova
p.s. prebacih ovdje topic, nije mu mjesto đe je bio
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: nažalost, otvorena sezona udesa...
Cuvajte se ljudi! Rikasecini! Evo sad vidjeh neprijatan prizor sportskog motora ispod bijelog Renoa Clio u Josipa Broza na Starom Aerodromu.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Rogošić u teškom stanjuveskotg wrote:Danas,oko 15:00 u D.Gorici je bio udes u kojem je motorista bio ucesnik ali nisam saznao ni ko je a ni kako je.Dok sam pokusao da slikam i pitao jednog od prolaznika za stanje motoriste,malo sam se posvadja![]()
![]()
Podgorica - Motociklista Sreten Rogošić (49) smješten je na Odjeljenju intenzivne njege, usljed teških povreda zadobijenih u udesu, koji se juče oko 15 časova dogodio u naselju Donja Gorica.
Policija je sinoć odredila 48-časovni pritvor drugom akteru nezgode - vozaču “golfa 3” (KO AC598), Mitru Vuloviću (60), koji se sumnjiči za krivično djelo “teško ugrožavanje bezbjednosti u saobraćaju”.
Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo u trenutku kada se motor kretao iza “golfa”.
“U jednom momentu, Vulović je, kako je ispričao policiji, uključio lijevi žmigavac, a Rogošić je krenuo u preticanje. Tada je došlo do sudara, a Rogošić je pao sa motora”, ispričao je “Vijestima” sagovornik iz policije.
Iz KC-a je “Vijestima” rečeno da Rogošić ima nekoliko teških preloma noge, te da je prilikom operacije izgubio dosta krvi, zbog čega je smješten na Odjeljenje intenzivne njege.
“Njegovo stanje je stabilno”, rečeno je iz KC-a.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U DONjOJ GORICI
Teže povrijeđen motorista
U saobraćajnom udesu koji se dogodio juče oko 16 sati i 30 minuta u podgoričkom naselju Donja Gorica, kod salona namještaja "Zećanka" teže je povrijeđen motorista Sreten Rogošić. On se, upravljajući motorom, registarskih oznaka UL – AD 95 iz pravca Podgorice prema Cetinju sudario sa "golfom 2" (KO – AC 598) za čijim volanom je bio Mitar Vulović.. Na mjestu udesa, nedaleko od motora na ogradi, nalazili su se kaciga i jedna patika. Odmah nakon udesa, motorista je prebačen u Urgentni blok gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Načelnik Urgentnog centra Vladimir Dobričanin kazao je da je primljen pacijent sa povredama donjih ekstremiteta.
- Pacijent je dobro, obrađen je i primljen u Klinički centar Crne Gore, gdje će ostati do daljnjeg. Konstatovan je prelom desne noge - kazao je Dobričanin.
Uviđaj je uradila ekipa Područne jedinice Podgorica.
U drugom udesu koji se dogodio u Dalmatinskoj ulici, blizu raskrsnice sa Moskovskom ulicom u rasvjetni stub udario je vozač koji je upravljao vozilom "pasat" registarskih oznaka PG – TB 819. Pričinjena je veća materijalna šteta, dok je stub iskrivljen, kao i par metalnih zaštitnih stubića. Sva sreća pa u momentu udesa nije bilo pješaka na trotoaru.
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U saobraćajnom udesu u podgoričkom naselju Donja Gorica teško povrijeđen Sreten Rogošić
Sudar motora i „golfa“
Podgorica - Sreten Rogošić (49) iz Podgorice teško je povrijeđen u saobraćajnom udesu, juče oko 16 sati na magistrali u podgoričkom naselju Donja Gorica kada se motociklom sudario sa „golfom tri“, kotorskih tablica.
Kako je Pobjedi potvrđeno u policiji, Kotoranin Mitar Vulović u trenutku sudara skretao je „golfom“ lijevo sa magistrale. Od siline udara, Rogošić je pao sa motora i u teškom stanju dovezen u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.
Smješten je na Odjeljenju intenzivne njege.
Sreten Rogošić bio je šef obezbjeđenja nekadašnjeg predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića.
Saobraćaj na magistrali u Donjoj Gorici juče je bio u prekidu duže od sat, koliko je trajao uviđaj.
izvor: http://www.pobjeda.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Micko82
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki V-Strom DL650
zna li se sta o momku koji je imao nezgodu sa motora u zagoricu
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Jutros javiše da se radio o V.B., on je motociklom imao kontakt sa Golfom, te je onda udario u ženu Č.M. koja je bila na trotoaru. V.B. i Č.M. su u teškom stanju prebačeni u KBC, ali su van životne opsnosti. Na snimku se vidi motocikl sa dva fara naprjed (liči na Moto Morini, a možda je i Triumph... ?)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva