NIKOV predlog za mjesecno okupljanje

Post Reply
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

NIKOV predlog za mjesecno okupljanje

Post by Lavlje-Srce »

Space Director wrote:Inace, sinoc smo dogovorili gdje ce biti okupljanje, kao i meni i cijenu.

Okupljanje ce biti u Etno restoranu "Nijagara", na vodopadu na Cijevni. Restoran se nalazi na 10km od Podgorica, na Kucama Rakica.
http://www.panoramio.com/photo/1683654" onclick="window.open(this.href);return false;
Ambijent je vise nego dobar, a hrana je testirana juce, bas ono sto ce biti na meniju toga dana :)

Dogovoreno je sledece, za cijenu od 10Eur po osobi:
- Teleca ragu corba
- Salata
- Glavno jelo - Varijanta mijesanog mesa (raznjici, piletina, cevapi, peceni krompir)
- Jedno pice po izboru (sokovi u limenkama, pivo u flashi, toceno pivo, crno i bijelo vino, kratka pica koja ne ukljucuju skupe viskije, konjake i ostale tantare)
Da je srece ovo cesce da organizujemo kao druzenje a ne samo kad su humanitarne akcije u pitanju. ;)
Recimo bar jednom mjesecno da bi se svi medjusobno sto vise gledali, razgovarali i blizili.

Predlog bi bio da nadjemo restoran po meraku pa da to bude "nashe mjesto za nashe (NLB) okupljanje kad je ruchak (hrana uopste) u pitanju" i fino se tu udomacimo, upoznamo gazdu kod kojeg cemo uvjek cijenu istu imat i saradnju na obostrano zadovoljstvo!
Nakon toga napravimo anketu ljudi koji rade i kad im je plata odprilike pa ako im je recimo plata prvog, da se do 5-tog organizuje
isto ovo po 10 eura (ili koliko god bilo), ali da bude FIKSNI datum u pitanju (da se zna tacno kad i da to posmatramo kao obavezu nas kao GRUPE NLB, naravno ne samo NLB nego je svako pozvan iz cijele Crne Gore) i extra!

Mislim da bi to oplemenilo sve nas medjusobno kao grupu, jer ovaj forum je OK i sve sto se toga tiche ali nam fali "zblizavanja".
Kad smo bili Deda Mrazevi ono je bilo "svi kao jedan" bukvalno do srzi spremni na sve jedan za drugoga da uradimo i takav dan se pamti dok je chovjek ziv ne samo po humanitarnoj nego i zbog druzenja.
Zar nije glupo da tu blizinu nemamo medjusobno bar jednom mjesecno umjesto jednom u po` godine-godinu?

Eto tako...Mozda sam malo bio OFF (izvinjavam se) zato shto je ovo mozda predlog - tema za NOVI TOPIC ali eto...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: NIKOV predlog za mjesecno okupljanje

Post by Space Director »

Odlican predlog, TO JE TO!

Odje dalje mozemo da razvijamo ovu temu i ovaj predlog!
I kad stojim tesko me pratiti...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ovaj predlog je više nego odličan,to je upravo ono što fali ovom forumu,više druženja!

N-I-K-O,hvala na ideji,ov je zaista "osveženje" u moru sivila koje će ne sumnjam svima prijati. Mada mislim da bi mogli ipak malo taj meni da promjenimo sa vremena na vreme,da ne bude uvjek isto,slažete li se?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

N-i-k-O wrote:
Space Director wrote:Inace, sinoc smo dogovorili gdje ce biti okupljanje, kao i meni i cijenu.

Okupljanje ce biti u Etno restoranu "Nijagara", na vodopadu na Cijevni. Restoran se nalazi na 10km od Podgorica, na Kucama Rakica.
http://www.panoramio.com/photo/1683654" onclick="window.open(this.href);return false;
Ambijent je vise nego dobar, a hrana je testirana juce, bas ono sto ce biti na meniju toga dana :)

Dogovoreno je sledece, za cijenu od 10Eur po osobi:
- Teleca ragu corba
- Salata
- Glavno jelo - Varijanta mijesanog mesa (raznjici, piletina, cevapi, peceni krompir)
- Jedno pice po izboru (sokovi u limenkama, pivo u flashi, toceno pivo, crno i bijelo vino, kratka pica koja ne ukljucuju skupe viskije, konjake i ostale tantare)
Da je srece ovo cesce da organizujemo kao druzenje a ne samo kad su humanitarne akcije u pitanju. ;)
Recimo bar jednom mjesecno da bi se svi medjusobno sto vise gledali, razgovarali i blizili.

Predlog bi bio da nadjemo restoran po meraku pa da to bude "nashe mjesto za nashe (NLB) okupljanje kad je ruchak (hrana uopste) u pitanju" i fino se tu udomacimo, upoznamo gazdu kod kojeg cemo uvjek cijenu istu imat i saradnju na obostrano zadovoljstvo!
Nakon toga napravimo anketu ljudi koji rade i kad im je plata odprilike pa ako im je recimo plata prvog, da se do 5-tog organizuje
isto ovo po 10 eura (ili koliko god bilo), ali da bude FIKSNI datum u pitanju (da se zna tacno kad i da to posmatramo kao obavezu nas kao GRUPE NLB, naravno ne samo NLB nego je svako pozvan iz cijele Crne Gore) i extra!

Mislim da bi to oplemenilo sve nas medjusobno kao grupu, jer ovaj forum je OK i sve sto se toga tiche ali nam fali "zblizavanja".
Kad smo bili Deda Mrazevi ono je bilo "svi kao jedan" bukvalno do srzi spremni na sve jedan za drugoga da uradimo i takav dan se pamti dok je chovjek ziv ne samo po humanitarnoj nego i zbog druzenja.
Zar nije glupo da tu blizinu nemamo medjusobno bar jednom mjesecno umjesto jednom u po` godine-godinu?

Eto tako...Mozda sam malo bio OFF (izvinjavam se) zato shto je ovo mozda predlog - tema za NOVI TOPIC ali eto...

Jel mora salata da se uzima? :D
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
SuperMoto_Fan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX650-Dominator

Post by SuperMoto_Fan »

Niko, odlicna ideja! :clap:
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Najbitnije je samo da "napravimo jednu tradiciju" druzenja, da budemo ponosni na NAS kao grupu
i da nam bude chast da se druzimo medjusobno. Volio bih da to dostigne nivo ELITE, bukvalno da se osjecamo pochastvovani shto smo chlanovi ove grupe "svi kao jedan" i sa ponosom da mozemo da kazemo kad putujemo bilo dje i ako na putu sretnemo bilo kojeg bajkera da mu kazemo da smo chlanovi grupe "No Limit Bikers-a", da nas ljudi prepoznaju po tome i da chuju za nase IME.
Da bi dostigli taj nivo druzenja i da bi bili blizi jedni drugima po svemu (pa bilo to uskakanje kad nekom treba pomoc, ili bilo sto, treba da bukvalno osjecamo to u SRCU iskreno kao OBAVEZU i da djelujemo svi kao jedan zato shto se POZNAJEMO kako treba SVI, a ne ovako rasparchani u hiljadu komadica...). Mozemo i lijepe chlanske karte uradit koje cemo da drzimo uz vozachku i saobracajnu UVJEK...itd itd...
Zelim da se osjecam da sam medju bracom i da se osjecam dok vozimo nedje da se vozim sa bracom...
...Zelim da OSJECAM da ne vozim "na silu zato shto idem na dogovorenu voznju sa pola nepoznatih ljudi", samo zato sto VOLIM da vozim
i NE ZELIM da propustam voznju na poziv kolege bajkera ako SAMO njega medju ostalima poznajem. Zelim taj teret da maknem a mislim da zeli i vecina od vas tu SLOBODU...i zelim da imam broj svakog od vas u mobilnom telefonu kao osobe koje poznajem i sa kojima se rado srijecem uvjek i rado dogovaram UVJEK kad je bilo sto u pitanju! To je ono sto je moja vizija ovog predloga...

Potrebna nam je organizacija (ne precerana), zato kazem bitan je FIKSNI restoran dje cemo da se osjecamo free kao kod svoje kuce - takoreci DOMACI dje smo i sa gazdom "drugovi" (to je kljucno), FIKSNI datum i da to bude OBAVEZA. Kazem OBAVEZA (nije vala to ni neka obaveza jednom u 30 dana vala) zato shto jedino ako smo OBAVEZNI mozemo sve to da iznesemo da krajnji rezultat bude sve ovo o chemu pricham.
Samo to troje je potrebno i nista vise da budemo "jedno".

Hvala na razumijevanju i hvala na podrzanom predlogu dobri moji.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

To Niko majstore !! :) hajde da probamo da se dogovorimo gde bi to moglo biti. Mozda cak da bude i negde van PG, kako bi i nasi drugari sa mora mogli brze da stignu, mozda Cetinje.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Ja predlazem da ne mora biti rucak ili vecera, vec neobavezno druzenje u lokalu gdje se moze poruciti nekakva "meza".... Tako ce biti vise vremena za pricu, umjesto da se samo zvace ;)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Evo meni stize sleper cementa pa ste svi pozvani da pomognete i usput se fino ispricate uz pivo :D .
+1389+
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Odlicna ideja NIKO. I sto Hogar rece, ne mora se ici na rucak, dovoljno je okupiti se uz casu piva ili neke druge tecnosti. Mozda je tako i ljepse popricati uz opusteniju atmosferu nego sto bi bila uz neki "zvanican" rucak.

PS. Ne preporucujem Nijagaru. Ambijent i okolina su stvarno lijepi, ali gazda i konobari mi nesto nisu prirasli srcu. Sta da radim kad ne volim kada me nek pravi budalom.
Post Reply